понеделник, 26 октомври 2015 г.

УТРЕ,27 ОКТОМВРИ ВРЕМЕТО ЩЕ Е ОТНОВО ТОПЛО ПРЕЗ ДЕНЯ

Снимка:jivko mihalev
vremetoprognoza.blogspot.com
През нощта ще преобладава ясно време. В сутрешните часове на места в низините ще има мъгла или ниска слоеста облачност. Около обяд мъглата ще се разсейва, а облачността ще се разкъсва и намалява до предимно слънчево време. Ще духа слаб, по Черноморието до умерен североизточен вятър. В планинските райони ще бъде слънчево. Минималните температури ще са предимно между 0° и 5°, а максималните между 12° и 17°. Това съобщи Анна Дякова, дежурен синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология(НИМХ) към Българска академия на науките (БАН).
Над Черноморието ще преобладава слънчево време, с мъгла или ниска облачност в сутрешните часове. Вятърът ще е до умерен от североизток. Максималните температури ще са 14°-16°. Температурата на морската вода е 15°-18°. Вълнението ще е 2-3 бала.
Над планините ще е слънчево, със слаб, по билата – до умерен север, северозападен вятър. На 1200 м дневната температура ще достигне 13°, на 2000 м ще е около 6°.
и четвъртък времето ще се задържи без промяна. В планините ще е слънчево. В равнинната част от страната преди обяд ще има мъгла или ниска слоеста облачност. Около и след обяд мъглата ще се разсейва, а облачността ще се разкъсва и намалява. Ще бъде почти тихо. Минималните температури ще са между минус 1° и 4°, по-високи по морския бряг, а максималните ще са предимно между 11° и 16°. В петък ще се усили вятърът от изток-североизток, ще бъде слаб, в Източна България до умерен. Дневните температури ще се понижат слабо. Облачността ще е предимно значителна, на отделни места, главно в източните райони е възможно да превали слаб дъжд.Източник:ИА "Фокус".

Няма коментари:

Публикуване на коментар