понеделник, 18 януари 2016 г.

ДНЕС,19 ЯНУАРИ ЩЕ ПРЕОБЛАДАВА СЛЪНЧЕВО ВРЕМЕ С МАКСИМАЛНИ ТЕМПЕРАТУРИ ДО МИНУС 3 ГРАДУСА

Снимка:jivko mihalev
vremetoprognoza.blogspot.com
Днес над страната ще преобладава слънчево време, преди обяд все още с по-значителна облачност над Източна и Южна България. Вятърът ще отслабне, в източните райони ще е умерен, от запад-северозапад. Максимални температури между минус 3° и 2°. Атмосферното налягане е малко по-ниско от средното за месеца - слабо ще се повиши. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН, съобщи дежурният синоптик Красимир Стоев.
Над Черноморието преди обяд ще има значителна облачност, която ще намалее и след обяд ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен, временно и силен северозападен вятър. Максимални температури между минус 1° и 2°. Температурата на морската вода е 7°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.
Над планините ще преобладава слънчево време, преди обяд с повече облаци над масивите от Южна България. Ще духа умерен, по най-високите върхове силен северен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около минус 5°, на 2000 метра – около минус 11°.Източник:ИА "Фокус".

Няма коментари:

Публикуване на коментар