неделя, 13 декември 2015 г.

НОВАТА СЕДМИЦА ЗАПОЧВА СЪС СЛЪНЧЕВО ВРЕМЕ,ОТ СРЯДА ОТНОВО СТУДЕНО

Снимка:jivko mihalev
vremetoprognoza,blogspot.com

Сутринта на отделни места в низините ще се образува мъгла. Минималните температури ще са между минус 3° и 2°.Това съобщи  дежурният синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология към БАН Борис Димитров. Днес ще бъде тихо, с максимални температури между 7° и 12°. 
Над Черноморието сутринта ще е предимно слънчево, но през деня ще се появи разкъсана, предимно средна и висока облачност. Ще духа слаб вятър от североизток. Максимални температури на въздуха: 8°-10°. Температурата на морската вода е 9° - 12°. Вълнение на морето ще е около 2 бала.
Над планините времето ще бъде с разкъсана, предимно средна и висока облачност. Ще духа слаб северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 6°, на 2000 метра - около 1°.
Във вторник ще е почти тихо и сутринта в низините ще се образува мъгла или ниска облачност, на места ще се задържат през по-голямата част от деня и дневните температури ще остават по-ниски. В сряда от северозапад, в Източна България от север-североизток ще прониква по-студен въздух. Ще преобладава облачно време, възможни са само изолирани съвсем слаби валежи. В четвъртък облачността ще се разкъсва и намалява.Източник:ИА "Фокус".

Няма коментари:

Публикуване на коментар